Beschrijving

Altijd al in de Fabriekstraat willen wonen maar nieuwbouw is niets voor jou? Dan is dit je kans! Deze superleuke tussenwoning met achtertuin (én achterom) wordt per direct te koop aangeboden, absoluut geschikt voor (her)starters.
De woning is voorzien van open keuken in hoekopstelling en badkamer met meubel en Whirlpool. Als de zon schijnt is het in de achtertuin heerlijk zonnig zitten.

Wonen in de Fabriekstraat 7 in een notendop:
Winkelcentrum de Zeeland op nog geen 5 minuten lopen. De gezelligheid van de Grote Markt, binnen 5 minuten lopen. De optocht kijken, om de hoek. De drukte beu? Lekker naar huis, daar merk je er niets meer van. De gezelligheid van de boulevard, steek de kiek over, et voila. Via de diverse uitvalswegen binnen 10 minuten op de snelweg.

Indeling

De woonkamer is voorzien van schouwpartij met een heerlijke houtkachel. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur: vaatwasser, koelkast, combi-oven en kookplaat. Dankzij de openslaande deuren kun je met lekker weer binnen en buiten soepel in elkaar over laten gaan.
De badkamer is op de begane grond gesitueerd en voorzien van meubel, ligbad en aansluitingen voor witgoedapparatuur.

De eerste verdieping biedt 2 slaapkamers en een tweede toilet. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim en kan op meerdere manieren worden ingedeeld. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van wastafel en rolluiken.
De tweede verdieping wordt bereikt middels een vaste trap, heeft voldoende daglichttoetreding en kan naar wens worden ingedeeld.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en heeft vanaf 10.30 uur zon in de tuin. Het achterom is een absolute plus en het gangpad achter de woningen biedt voldoende ruimte om de containers uit de tuin te houden. Vanuit dat gangpad kom je door een afgesloten poort in de openbare ruimte, in het pad naast de melkfabriek

Bijzonderheden

De woning in cijfers:
Bouwjaar:		1890
Perceel 		102m²
totaal woonoppervlak	97m²

Kenmerken