Beschrijving

Wat een plaatje mag ik u aanbieden!

In het kort:
*instapklaar en goed onderhouden
*luxe keuken en sanitair
*authentieke elementen
*5 slaapkamers!

Indeling

De woning kent een indrukwekkende entree met een ruime garderobe, het klassieke toilet en de immense spiegel! Kijken we de gerenoveerde trap omhoog dan valt het prachtige glas-in-lood direct op. 

We komen binnen in de woonkeuken met een kookeiland, voorzien van inbouwapparatuur. Tijdens het koken kun je dus gewoon contact houden met je gasten aan tafel en/of in de woonkamer. Het voordeel van een vrijstaande woning zijn de raampartijen aan de zijkant van de woning, waardoor de keuken direct wordt voorzien van veel natuurlijk licht.
Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder, deze loopt onder een deel van de woning en kent een stahoogte van 1,7m
De woonkamer ligt over de volledige diepte van de woning en voelt sfeervol aan dankzij het balkenplafond. Door de openslaande tuindeuren kunt u buiten naar binnen halen.

De eerste verdieping biedt 2 (13 en 9m²) slaapkamers, waarvan 1 met dakterras, de inloopkast (6,5m²), een aparte wasruimte en de luxe badkamer (10m²) met dubbel wastafelmeubel, toilet, bidet, inloopdouche met regendouche en een tweepersoons whirlpool.
De tweede verdieping biedt nog eens 3 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer 18m² is. De achterzijde is voorzien van ruime dakkapel

Kenmerken