Beschrijving

Wonen aan de rand van het centrum, met de rust van een woonwijk en vrij parkeren. Supermarkt dichtbij, dus de suiker vergeten is niet zo'n probleem.
De woning en het bedrijfsgebouw staan momenteel beiden op een eigen perceel, indien wordt verkocht aan een particulier zullen de percelen samengevoegd worden.

Indeling

Op loopafstand van de stad, daar komen we dus net vandaan. 
Stap binnen, hang je jas op (mooie trapleuning hè) en eerst even op de bank ploffen bij de open haard.
Tijd voor koffie; kastruimte genoeg, waar staat bij jou de suiker? De aardappels voor het eten hoef je nog niet op te zetten, koken op inductie gaat snel genoeg.
Terwijl de koffie loopt, even een was uit de wasmachine de droger in. In de zomer kan de was meteen naar buiten natuurlijk.

Eerste verdieping

De droger is klaar, de was kan de kast in. Onderweg naar boven nog even iets in de trapkast zetten.
Op de achterkamer staan de ramen in kiep-stand om het lekker koel te houden boven. Die aan de voorkant kunnen nu wel dicht. 
Tijd voor een warme douche, de vloerverwarming staat al aan. Na het douchen kan het raam open om goed te luchten en drogen.

Tweede verdieping

Even naar boven om te checken of daar nog een raam open staat, dat zien we immers in één oogopslag.

Overige verdiepingen

Achter de woning is in 1990 een bijgebouw geplaatst, wat met aanpassingen voor meerdere doelen kan worden gebruikt. Zo zou het bijvoorbeeld als mantelzorgwoning kunnen worden gebruikt; een toilet en keukenblok zijn aanwezig, op de begane grond is het gebouw voorzien van vloerverwarming, de muren en het dak zijn bij de bouw geïsoleerd. Het pand beschikt over een eigen meterkast
Het gebouw is momenteel ingedeeld in 6 ruimtes, de begane grond beslaat in totaal 90m². De ruimtes aan de achterzijde zijn voorzien van een goederenlift.  Tekeningen van de constructie en het lichtplan zijn aanwezig.
Het huren van 2 parkeerplaatsen direct aan het gebouw behoort tot de mogelijkheden
De gemeente Bergen op Zoom heeft aangegeven mee te willen denken met de mogelijkheden, geïnteresseerden moeten zelf met plannen komen. Geadviseerd wordt om een vooroverleg aan te vragen.
Perceelsgrootte: 115m²

Tuin

De schuifpui kan in de zomer lekker open, nu is dat nog wat koud. Om hout uit de tuin te pakken, lopen we nu maar even via de keuken. De schuur is al leeg, door naar de volgende berging. Het wordt los gestort geleverd op de inrit, dat kan door de poort meteen naar achteren. De fietsen en container kunnen door het gangetje

Bijzonderheden

- massief houten vloer
- open haard
- aluminium schuifpui
- kunststof kozijnen op de verdiepingen met draai/kiep ramen
- handgemaakte massief houten trapopgang
- royale dakkapellen afgewerkt met onderhoudsvrij trespa
- snelle levering mogelijk

Kenmerken