Beschrijving

Je zou superlatieven te kort komen voor deze leuke, levensloopbestendige 2-kapper aan de Scandinaviëstraat, met een woonkamer aan de voor- én achterzijde en in het midden de luxe keuken met inbouwapparatuur. 

Benieuwd naar alle foto's en plattegronden? Ga dan snel naar scandinaviestraat2.nl en ontdek nog veel meer over dit plekje!

Indeling

Entree met meterkast en trapopgang, modern toilet, slaapkamer met badkamer en-suite, voorzien van dubbel wastafelmeubel en inloopdouche met regendouche. Het woongedeelte komt binnen in de keuken met extra werkruimte en inbouwapparatuur. Doorlopend naar de woonkamer aan de voorzijde, sfeervol dankzij de houtkachel. Aan de achterzijde een ruimere woonkamer, lekker licht dankzij de schuifpui. Vanuit deze woonkamer toegang tot de bijkeuken.

Eenmaal boven treffen we 3 slaapkamers en de complete badkamer met wederom een dubbel wastafelmeubel, ligbad, toilet en douche. De vijfde slaapkamer is gelegen op de tweede verdieping, evenals extra bergruimte achter de knieschotten.

Aan de voorzijde van de woning is ruimte om op het eigen perceel te kunnen parkeren. De achtertuin is gelegen op het westen, dus na het werk is er tijd om lekker in de zon te zitten (de exacte zonstand treft u op de website van de woning zelf)

-	Levensloopbestendig
-	5 slaapkamers
-	2 woonkamers
-	2 badkamers
-	Luxe keuken
-	Zorgvuldig gebruikt en goed onderhouden

Kenmerken