Omschrijving

Entre… Nee, geen entree: door de poort en via de achterdeur! Dat is trouwens een boerderijdeur, makkelijk om de kinderen/honden even binnen te houden. Je stapt binnen in de bijkeuken, hier kun je bij typisch Nederlands weer mooi je schoenen uit trekken. De keuken zelf is wat je noemt een typische woonkeuken, met flink wat ruimte voor de eettafel, met zelfs 8 stoelen.
De woonkamer is warm en knus, maar klein allerminst! Weetje: de houtkachel kan zowel “open” als “dicht” worden gestookt (demonstratie tijdens de bezichtiging).
Veel gezelligheid in huis? Komt goed uit, op de eerste verdieping 4 slaapkamers en nog eens 2 kamers op de tweede verdieping.
Extra ruimte nodig? De multifunctionele ruimte beschikt over een keukenblokje en badkamer en zou kunnen worden verbouwd tot mantelzorgwoning. Voor de echte man kan het natuurlijk ook een mancave worden. Gewoon een garage met schuur ligt ook voor de hand.
Wat bij aankomst direct de eye-catcher is, is de heerlijk groene voortuin. Wat je hoort? Stilte en de vogels.
Deze prachtige woning ligt haast verborgen in de polders van Oud-Vossemeer en tóch binnen 10 minuten bij de winkels. En uiteraard is ook het water hier niet ver weg

Indeling

Ruime hal met trapopgang, meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer en keuken.
De woonkamer is gelegen over de volledige diepte van de woning en is voorzien van houtkachel/open haard. Met de schuifpui kun je buiten heerlijk naar binnen halen.
De keuken is te typeren als woonkeuken en wordt met recht omschreven als royaal. Het keukenblok is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur. Voorts de bijkeuken met witgoedaansluitingen en de weggewerkte ketelopstelling (Remeha 2014). Door de boerderijdeur stappen we de tuin in

Eerste verdieping

Boven is het eveneens ruim van opzet, met 4 slaapkamers en de badkamer.
3 slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer, de ouderslaapkamer is voorzien van eikenhouten vloer. De volledig betegelde badkamer biedt een ligbad, aparte douchecabine, toilet en wastafelmeubel

Tweede verdieping

Op de overloop vaste kasten met roldeuren. Aan de linker- en rechterkant een volwaardige kamer met knieschotten voor extra bergruimte

Tuin

De voortuin is een pareltje; verschillende terrassen, ruimte genoeg voor een zwembad en dan het uitzicht. Prachtig!
De achtertuin is volledig beschut en kent eveneens meerdere terrassen. Voor de avonden in het voor- en najaar is het prettig zitten onder de overkapping.
Behalve de multifunctionele ruimte is er een aparte ruimte voor tuingereedschap

Bijzonderheden

-	Volledig geïsoleerd
-	Ruime woning
-	Multifunctioneel bijgebouw
-	Voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s
-	Beschutte ligging

Kenmerken