Snel zoeken

Wie ben ik?

Fauve Vermeulen

Met vriendelijke groet, 

Fauve Vermeulen 

Neem direct contact op!

Werkwijze en bereikbaarheid

Tijdens onze afspraak of een bezichtiging heeft dat mijn volledige aandacht en ben ik even niet bereikbaar, tenzij het dringend is (stuurt u mij dan een sms bericht). Spreek een voicemailbericht in of stuur een mail, ik kom er uiterlijk binnen 24 uur bij u op terug. Heeft u vragen, wilt u ergens over overleggen? Behalve bellen en mailen kunt u ook een WhatsApp sturen, geen enkel probleem! .
 
Mocht je mij tussen de middag niet kunnen bereiken, dan ben ik even een blokje om met mijn honden. 
 

Neem direct contact op!

 

Al op mijn zesde wist ik dat de makelaardij mijn toekomst zou worden, geen standaard keuze natuurlijk. Zo lang ik me kan heugen heb ik iets met “stenen”, maar ook met de geschiedenis van de stad en de omgeving; zowel de gebeurtenissen als de demografisch ontwikkelingen.

Quote: “ik verkoop geen sprookjes als die er niet zijn”

In de wereld van de makelaardij kies ik voor een persoonlijke aanpak, met veel persoonlijke aandacht. Wil je om negen uur ’s avonds antwoord op een dringende vraag? Dan mag je gerust bellen. 
Daarnaast is eerlijkheid voor mij een belangrijke waarde. Ik zal geen sprookjes verkopen wanneer er geen sprookjes zijn. Ik vertel altijd eerlijk hoe ik over een bepaald pand denk, waardoor je precies weet wat je aan me hebt. Dat vertrouwen wil ik klanten geven, het is nog steeds geen pakje boter

Elke woning is anders en juist dat spreekt mij zo aan in dit vak; overal schuilt een uniek verhaal. Als makelaar wil ik natuurlijk voor mijn klanten verkopen, daarnaast geniet ik juist ook van de weg daarnaartoe. Of het nu gaat om een instapklare tussenwoning of juist om een woning die niet alledaags is

Al met al kun je van mij een gedreven persoonlijkheid verwachten. Iemand die ervoor gaat als het aankomt op de aan- of verkoop van een woning. Dat is waar ik gelukkig van word, en ik hoop jij ook.