F. Vermeulen makelaardij & taxatie

Snel zoeken

Verkoop

Presentatie van uw woning

Uw woning krijgt maar één kans om een goede indruk bij potentiële kopers te maken. De presentatie op websites als Funda en onze eigen website worden met zorg samengesteld. Kijkers krijgen altijd een professionele brochure mee om op de bank nog eens te bekijken.

Vooruitstrevend en actief

Altijd op zoek naar vernieuwing in deze uitdagende markt. U zoekt een makelaar die meegaat met nieuwe ontwikkelingen. Zo maakt F. Vermeulen Makelaardij & Taxatie gebruik van social media en staat google altijd ingesteld op het actief verkopen van uw woning.

Professioneel onderlegd

Door de gedegen opleiding, praktijkervaring en het op peil houden van de benodigde kennis heeft u een makelaar die weet waar het om gaat.

Passie voor het vak

Het is niet alleen de vakbekwaamheid waar u op kunt rekenen. Fauve heeft een ongekende passie voor haar vak waardoor zij met de grootst mogelijke zorg uw belangen zal behartigen

Persoonlijke aanpak

Korte en simpele communicatielijnen zijn belangrijk om succesvol te zijn. Stel uw vraag en krijg binnen 24 uur antwoord. Natuurlijk kan dat telefonisch of per mail, maar een appje is ook zo gestuurd. Geen vraag is te gek en uw makelaar is dan ook graag bereid deze te beantwoorden.

Werkgebied

Zoekt u een makelaar in de gemeente Woensdrecht, Bergen op Zoom of Steenbergen, laat het weten! Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of pak de telefoon. Een eerste gesprek is natuurlijk vrijblijvend, ook voor een waardebepaling.

Neem direct contact op!